• Search form

14.09.2017 | 11:42

Konkurs Međunarodnog festivala fimske muzike i zvuka u Puli

Međunarodni festival filmske muzike i zvuka, koji će biti održan od 20. do 22. oktobra (listopada) u Puli, objavio je konkurs za učešće deset studenata iz celog sveta, a u tu svrhu pokrenuo je i kampanju za prikupljanje sredstava.

Misija Međunarodnog festivala filmske muzike i zvuka, kako navode organizatori, jeste promocija važnosti filmske muzike i njenih kompozitora. Cilj održavanja Festivala iz godine u godinu jeste podsticanje kreativne i konstruktivne rasprave o neodvojivoj vezi filma i muzike, povezivanje ljudi, savetovanje, edukovanje mladih kompozitora i drugih zaljubljenika u filmsku muziku kroz panele i seminare. Kako su u toj priči  mladi talentovani pojedinci posebno važni, te kako je prioritet Festivala da im pruži pristup muzičko-umetničko-produkcijskom networkingu koji nudi, pokrenuta je crowdfunding kampanja kojom se žele prikupiti sredstva uz pomoć kojih će se svet filmske muzike približiti tim mladim talentovanim ljudima. Cilj je pružiti priliku deset studenata iz celog sveta da se pridruže festivalu u Puli od 20. do 22. oktobra, te za njih stvoriti mogućnost učenja i upoznavanja profesionalaca iz industrije filmske muzike.

Prikupljena sredstva biće iskorišćena za pokrivanje troškova akreditacija i smeštaja u hotelu za vreme održavanja Festivala.

Studenti zainteresovani za učešće treba da pošalju svoj CV i ukratko opišu zašto bi hteli da se druže sa organizatorima Festivala u Puli, odnosno uvere ih da oni treba da se druže baš sa njima.

Prijave treba poslati do 13. oktobra (listopada) u ponoć na adresu ksolcic@dreamaker-productions.hr

Sve informacije o kampanji – kako donirati i/ili prijaviti se moguće je naći na festivalskom sajtu

(SEEcult.org)

Video
18. Bijnale umetnosti Pancevo
21.06.2018 | 15:33

VOĐENJE: 18. Bijenale umetnosti u Pančevu - Prostorni agens

Vođenje kroz 18. Bijenale umetnosti u Pančevu “Prostorni agens”, održano od 26. maja do 17.