• Search form

11.01.2018 | 23:46

Poziv Beogradskog meseca fotografije na Instagram takmičenje

Beogradski mesec fotografije objavio je poziv zainteresovanima da se prijave na Instagram takmičenje na temu “Kretanje”, koje će biti održano povodom trećeg izdanja tog festivala, najavljenog za april 2018. u Beogradu.

Prijavom za takmičenje, učesnici/e potvrđuju da su stariji od 13 godina, da oslobađaju Instragram od odgovornosti za njihove fotografije i da se slažu sa pravilima korišćenja.

Sve fotografije moraju biti objavljene na važećem Instagram nalogu, kao javni sadržaj. Privatnim profilima neće biti dozvoljeno da učestvuju u takmičenju.

Fotografije ne smeju biti modifikovane uz pomoć Photoshopa ili bilo kog drugog programa za procesiranje fotografija. Moraju biti bez vodenog žiga. Dopušteno je koristiti bilo koju aplikaciju za mobilne telefone. Moguće je koristiti smartphone add-on lenses aplikaciju, kao što je olloclip. U nekim slučajevima, možda će biti tražena potvrda da je određena fotografija napravljena smartfonom ili tabletom.

Fotografije koje ne budu potvrđene će biti diskvalifikovane.

Fotografi zadržavaju autorska prava, kao i sva ostala prava.

Sve fotografije koje će biti korišćene tokom Beogradskog meseca fotografije će nositi ime svojih autora. Korišćenje fotografija može da uključi i objavljivanje u bilo kojoj od publikacija podržanih od medija tokom manifestacije Belgrade Photo Month. Svi učesnici/e prihvataju da fotografije koje će biti poslane u okviru konkursa mogu biti korišćene za potrebe marketinga i promovisanje festivala tokom izložbi, kao i u štampanim i digitalnim medijima koji su direktno vezani za Belgrade Photo Month.

Pravila takmičenja:
Tema: Kretanje
Objaviti svoju fotografiju na Instagramu sa haštagom #instabpm2018
Pratiti @belgradephotomonth
Mogu se objaviti najviše tri fotografije.

Kalendar

Krajnji rok za prijave: 15. februar 2018.

Objavljivanje spiska odabranih fotografija: 28. februar 2018.

Izložba: april 2018. u Beogradu.

Rezultati će biti objavljeni na sajtu belgradephotomonth.org

Kada su u pitanju pravila postavljanja fotografije na Instagram, Instagram Inc. ne podržava finansijski, administrativno, niti je na bilo koji način povezan sa ovim takmičenjem.

(SEEcult.org)

Video
08.08.2018 | 23:49

VOĐENJE: Nagrada Mangelos 2018.

Vođenje kroz izložbu finalista nagrade “Dimitrije Bašičević Mangelos” za 2018. godinu, održanu u Galeriji Remont u Beogradu od 2. do 20. jula 2018.