• Search form

12.10.2017 | 12:40

Poziv Green Festa za volontere

Međunarodni festival zelene kulture “Green Fest” poziva mlade do 30 godina, koji vole životnu sredinu, filmove, umetnost, učenje i druženje da se prijave za volonterski program na najvećem “zelenom” festivalu u regionu Jugoistočne Evrope, koji će biti održan od 14. do 17. novembra u Domu omladine Beograda.

Zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na adresu volonter@greenfest.rs najkasnije do 27. oktobra 2017. godine.

Izabrani volonteri i volonterke će imati prilike da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike. U prethodnih sedam godina, kroz volonterski program Green Festa je prošlo više od 300 mladih volontera, kojima je rad na tom festivalu bilo prvo radno iskustvo. Centar za unapređenje životne sredine, organizator Green Festa, nastavlja na taj način praksu angažovanja mladih, koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima tog udruženja.

“Green Fest” je festival koji kroz revijalne i takmičarske filmove, izložbe fotografija, zelenih inovativnih proizvoda i tehnologija, inicijative, kreativne radionice, debate, predavanja, i još mnogo interesantnih sadržaja, pokreće zeleni talas dobrih promena u društvu.

Ovogodišnji Green Fest održava se uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta i Ministarstva kulture i informisanja Srbije, Sekretarijata za kulturu Beograda, ambasade Francuske i Francuskog Instituta, Delegacije EU u Srbiji i EU Info centra, kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Više informacija moguće je pronaći na festivalskom sajtu greenfest.rs

(SEEcult.org)

Video
08.08.2018 | 23:49

VOĐENJE: Nagrada Mangelos 2018.

Vođenje kroz izložbu finalista nagrade “Dimitrije Bašičević Mangelos” za 2018. godinu, održanu u Galeriji Remont u Beogradu od 2. do 20. jula 2018.