• Search form

08.10.2018 | 23:24

Poziv na radionicu Unutrašnji kaleidoskop

Radionica “Unutrašnji kaleidoskop”, koja istražuje veze unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta, sličnosti i razlike, kao i nove odraze ljudskog bića, biće održana 15. i 18. oktobra u Papergirl galeriji hub (Kralja Milana 15/5) u Beogradu, a zainteresovani se mogu prijaviti do 12. oktobra.

Osnovni elementi rada: upotreba pozorišnih elemenata i svakodnevnih akcija, kao što su kvalitet energije, pokret, komunikacija, kao i važnost greške.

“Pokušaćemo da se bolje upoznamo sa tim prostorom u sebi, koji nam zbog sve ubrzanijeg ritma svakodnevice često izmiče. Bavićemo se pitanjem: Koliko sami učestvujemo u stvaranju naše realnosti, a koliko puštamo da nam se stvari dešavaju?”, navela je voditeljka radionice “Unutrašnji kaleidoskop” Svetlana Ivanov.

Trajanje radionice je u dva termina po dva sata (19 do 21 čas).

Cena je 1.500 dinara.

Prijave i dodatne informacije mogu se dobiti posredstvom imejl adrese smcsvetlana@yahoo.com ili na broj telefona 060/3934 594.

Svetlana Ivanov, glumica i pozorišni pedagog, kroz dugogodišnje iskustvo u savremenom pozorištu (Plavo pozorište, Pod teatar, Asocijacija Miraž/Teatar Poezija) razvija svoj način rada, sa fokusom na kvalitet prisutnosti, elemente igre i mogućnosti improvizacije, kao i na povezivanje misaonog, emocionalnog i kreativnog procesa.  

(SEEcult.org)

Video
07.10.2018 | 23:24

VOĐENJE: Dušan Gerzić Gera - Od grada do grada

Vođenje kroz retrospektivnu izložbu Dušana Gerzića Gere "Od grada do grada", održanu u Gradskoj galeriji Kulturnog centra Grad od 3. do 9.