• Search form

07.10.2017 | 12:59

Regionalni konkurs BAFE za mlada lica u modnoj industriji

Organizatori modne manifestacije “Balkan Art Fashion Event”, čije će 11. izdanje biti održano sredinom decembra u Beogradu, objavili su konkurs za modne dizajnere, fotografe i volontere iz zemalja u regionu, stare između 18 i 35 godina,

Modni dizajneri trebalo bi da pošalju CV i modne skice, kao i fotografiju jednog realizovanog odevnog komada kojim bi se predstavili na BAFE-u (u JPG ili PDF formatu). Fotografi treba da pošalju CV i portfolio, a volonteri CV i motivaciono pismo.
 
Aplikacije sa naznakom Za konkurs 2017_modni_dizajner” / _fotograf / _volonter (u zavisnosti za šta se konkuriše) treba poslati na imejl adresu: bafeevent@gmail.com
 
Budući članovi tima BAFE imaće prilku da iskažu kreativnost i afirmišu svoj brend pred priznatim modnim auditorijumom. Takođe, moći će da steknu dragoceno iskustvo u produkciji i organizacji modnog događaja.
 
Konkurs je otvoren do 14. oktobra u ponoć.
 
BAFE je u deset prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od sto pojedinačnih i grupnih revija, što u Beogradu, što u regionu.
 
BAFE je nastao sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu, te da pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici. Posebnu pažnju posvećuje podršci razvoju autora koji modu i odevanje ne shvataju samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti, kao i na ulici.

(SEEcult.org)

Video
08.08.2018 | 23:49

VOĐENJE: Nagrada Mangelos 2018.

Vođenje kroz izložbu finalista nagrade “Dimitrije Bašičević Mangelos” za 2018. godinu, održanu u Galeriji Remont u Beogradu od 2. do 20. jula 2018.