• Search form

05.08.2017 | 23:27

Dani urbane kulture na Moravi

Dani urbane kulture na Moravi

Festival “Dani urbane kulture” (DUK) u Čačku ponudiće u trećem izdanju, koje će biti održano od 11. do 13. avgusta u Parku mladosti, muzički program DJ izvođača, mladih lokalnih bendova i poznatih domaćih grupa, uz takmičenje u ekstremnim sportovima, crtanje murala na više lokacija, Živu bilioteku, O:tvoreno igralište, DUK market…

Prvo festivalsko veče predviđeno je za elektronsku, pretežno tehno muziku, dok će druge večeri nastupiti uživo domaći bendovi.

Muzički deo programa otvoriće 11. avgusta čačanska Kućna muzika, te duo Marco White B2B Nemansky, a nakon njih će nastupiti jedan od najpoznatijih domaćih DJ-eva Dejan Milićević. Program će zatvoriti DJ TKNO iz Požarevca.

Za 12. avgust najavljeni su najpre mladi čačanski bendovi, a potom Reflection iz Gornjeg Milanovca i Larska iz Kragujevca. Kao glavni izvođači najavljeni su Ritam nereda i beogradski reperi Prti Bee Gee.

Nakon zvaničnog muzičkog programa, koji traje od 20 sati  do 3 sata posle ponoći, organizatori su najavili After Party na Moravi.

Karte za večernji program moguće je kupiti na festivalskom ulazu po ceni od 300 dinara za veče, dok za oba dana treba izdvojiti 500 dinara.

Dnevni program, kao i kamp zona, besplatni su i na raspolaganju svim posetiocima.

Sav prihod od prodatih karata biće usmeren na realizaciju projekta Park mladosti.

DUK festival održava se ove godine pod pokroviteljstvom Grada Čačka, kompanije “Stejdž pro” i TvLav+, kao i drugih prijatelja tog festivala.

Program skejt takmičenja i satnica celog programa nalaze se na Fejsbuk stranici dukfestival, kao i u Kalendaru portala SEEcult.org.

(SEEcult.org)

Video
Vodjenje - Branko Vucicevic
03.02.2018 | 23:57

VOĐENJE - Kritičari su izabrali: B.V.

Vođenje kroz izložbu “Kritičari su izabrali 2018: B.V.” u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Beograda (12.1-3.2.2018), posvećenu Branku Vučićeviću