• Search form

04.12.2017 | 12:53

Pevač Scorpionsa: Mnogo mi je žao

Pevač Scorpionsa: Mnogo mi je žao

Koncert grupe Scorpions, najavljen za 7. decembar u Štark Areni u Beogradu, odložen je do daljeg, kao i nastupi te hard-rok grupe u Ostravi i Ljubljani.

Pevač Scorpionsa, Klaus Meine, obratio se tim povodom putem Fejsbuka obožavaocima: “Dragi fanovi u Ostravi, Ljubljani i Beogradu, ponekad je tanka linija između trijumfa i tragedije kada pevate u hladnoj zimskoj sezoni... Žao mi je za sve one koji su planirali da ‘praše’ zajedno sa nama, ali želim da vam pružim najbolji mogući nastup i ispostavilo se da ovoga puta nisam to bio u mogućnosti... Mnogo mi je žao... Koncerti su odloženi i obavestićemo vas o novim datumima uskoro... Rock on... Klaus”.

Kupljene ulaznice su validne za novi datum održavanja koncerta, koji će uskoro biti objavljen. Svi obožavaoci koji budu želeli da im se vrati novac,  mogu to da urade na svim prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene, saopštila je 4. decembra Arena.

(SEEcult.org)

Video
22.05.2018 | 23:54

VOĐENJE - ARTTERROR: Fragmenti dualnosti

Vođenje kroz izložbu Fragmenti dualnosti umetničke asocijacije ARTTERROR u galeriji Podroom Kulturnog centra Beograda, održanu od 5. aprila do 3. maja 2018.