• Search form

08.07.2017 | 11:02

Radost ludost! na Dorćolu

Radost ludost! na Dorćolu

Rekonstrukcija Ženski fond organizuje 8. jula na Dorćolu osmo izdanje manifestacije “Radost ludost”, nastavljajući da kreira javne prostore za razmenu, druženje, solidarne akcije i umrežavanje.

Ovoga puta Radost ludost će biti održana od 19 do 23 sata u  Pančicevom parku (pored depoa GSP-a, između ulica Visokog Stevana i Dunavske).

“Na naše osmo ludovanje i radovanje vodimo vas kroz međugeneracijske talase, pevamo, sviramo i zajedno kreiramo, zato jer nam je važno da smo zajedno, da maštamo i da u vreme konfuzije znamo kako se solidarno udružuje i pomaže”, poručile su organizatorke u pozivu na celovečernje druženje sa umetnicima i umetnicama.

Među učesnicima su najavljeni: DJ Ana Dirižabl, Hor Naša pesma, Ivana Ćetković (gitara i glas što srce slama), Pe4enkata (Печенката beatboxerka) iz Bugarske, te Nataša Lukić, liderka smeh joge, Selena Simić i bubnjarske vragolije, Natali i ždralovi, Tanja Milanovic (Inex Cirkus Teatar), No border kolektiv, Papergirl, Rok kamp za devojčice…

RŽF je prva lokalna ženska fondacija u Srbiji, a kroz svoje programe podržava aktivnosti usmerene na puno ostvarenje ženskih ljudskih prava, akademsku razmenu, pacifistički/antimilitaristički angažman, umetnički angažman, saradnju i solidarnost.

(SEEcult.org)

Video
18. Bijnale umetnosti Pancevo
21.06.2018 | 15:33

VOĐENJE: 18. Bijenale umetnosti u Pančevu - Prostorni agens

Vođenje kroz 18. Bijenale umetnosti u Pančevu “Prostorni agens”, održano od 26. maja do 17.