• Search form

Konkurs za nagradu Medijakult

Zavod za kulturu Vojvodine raspisao je Konkurs za nagradu “Medijakult”, kojom se afirmiše i podržava kreativno televizijsko stvaralaštvo u oblasti kulture koje doprinosi unapređenju interkulturalne komunikacije u Vojvodini.

Na konkursu mogu učestvovati sve televizijske produkcijske kuće u...

Dodatni Konkurs u oblasti javnog informisanja u Srbiji u 2018.

Ministarstvo kulture i informisanja Srbije raspisalo je dodatni Konkurs za sufinansiranje projekata organizovanja i učešća na stručnim, naučnim i prigodnim skupovima, kao i unapređivanja profesionalnih i etičkih standarda u oblasti javnog informisanja u 2018. godini.
 
Konkurs se...

Konkurs Japanske fondacije za 2019-2020.

Japanska fondacija i Ambasada Japana u Srbiji pozivaju zainteresovane institucije, organizacije i pojedince u Srbiji i u Crnoj Gori da se prijave na konkurs za grantove u oblasti kulturno-umetničke i intelektualne razmene za period od 1. aprila 2019. do 31. marta 2020. godine.

...

Konkurs Kuće legata za izlaganje u 2019. godini

Kuća legata raspisala je konkurs za održavanje samostalnih, grupnih i autorskih izložbi u oblasti likovnih i primenjenih umetnosti u svojoj galeriji u Knez Mihailovoj 46 u Beogradu u 2019. godini.

Konkurs je otvoren od 18. septembra do 3. oktobra 2018. godine.

Uslovi...

Konkurs Hartefakta za najbolji savremeni dramski tekst

Nezavisna regionalna kulturna organizacija Hartefakt raspisala je konkurs za najbolji savremeni angažovani celovečernji dramski tekst na kojem mogu da učestvuju autori i autorke iz zemalja regiona.

Prijave mogu poslati autori i autorke koji imaju prebivalište na teritoriji Hrvatske, Bosne...

Konkurs za fotografije na temu Empatija

Pokretna galerija Frida, u okviru projekta „Frida idoli i heroji“ nevladine organizacije Magija u savremenom svetu, u saradnji sa udruženjem Izlazak, poziva zainteresovane da se prijave za učešće slanjem fotografija na temu „Empatija“.

Organizator će pripremiti plakat sa imenima izlagača...

Konkurs U10 za izlaganje u 2019.

Umetnički prostor U10 u Beogradu raspisao je konkurs za izlaganje u 2019. godini.

U10 vode umetnici i namenjen je predstavljanju, promociji i afirmaciji stvaralaca iz oblasti savremenih umetnosti mlađe generacije iz regiona. Međunarodni...

Konkurs za izlaganje na 25. Jesenjem likovnom salonu

Galerija Centra za kulturu “Masuka” u Velikoj Plani objavila je konkurs za izlaganje na 25. Jesenjеm likovnom salonu, čije je otvaranje predvidjeno za 18. oktobar 2018.

Umetnik može da učestvuje sa najviše dva rada (slika, grafika, crtež, skulptura...) ne starija od dve godine. Format...

Video
08.08.2018 | 23:49

VOĐENJE: Nagrada Mangelos 2018.

Vođenje kroz izložbu finalista nagrade “Dimitrije Bašičević Mangelos” za 2018. godinu, održanu u Galeriji Remont u Beogradu od 2. do 20. jula 2018.