• Search form

Konkurs za učešće na 4. Pozitivnom festivalu

Organizatori četvrtog izdanja Pozitivnom festivala, koji će biti održan od 31. maja do 3. juna u Nišu, pozivaju zainteresovane učesnike/performere da se prijave za učešće.

Poziv je upućen umetnicima svih generacija, profesionalcima i amaterima, kao i zainteresovanim licima, organizacijama...

Konkurs za programe u Kulturnom centru Srbije u Parizu

Ministarstvo kulture i informisanja Srbije raspisalo je Konkurs za predlaganje programa/projekata u oblasti kulture i umetnosti čija je realizacija planirana u Kulturnom centru Srbije u Parizu u 2018. godini, a koji doprinose ostvarivanju opšteg interesa u oblasti kulture, definisanog članom 6....

Poziv na kasting za projekat Lick the frog

Agencija Sav taj glumac poziva zainteresovane da se prijave na prvi krug kastinga za nadolazeći projekat “Lick the frog” koji će biti održan u septembru 2018. na ostrvima šibenskog arhipelaga i u Šibeniku, te u maju 2019. u Kotoru i...

Konkurs za stipendije za izradu prvog sajta

Udruženje iSerbia objavilo je konkurs za polaznike projekta “Moj prvi sajt 4.0” koji će proći kroz najsavremeniji sistem obuke ovladavanja znanjima i veštinama za izradu prvog sajta.

Udruženje iSerbia sprovelo je projekat “...

Konkursi Fondacije za otvoreno društvo za interkulturalnost i inkluziju Roma

Fondacija za otvoreno društvo u Srbiji raspisala je konkurs za za podnošenje projekata u okviru programa “Inkluzija Roma”, kao i konkurs za projekte u okviru programa “Prevazilaženje segregativnog multikulturalizma: ka interkulturalizmu”. Oba konkursa otvorena su do 23. marta 2018.

Na...

Konkurs za Grifon 2018.

Grafički kolektiv i Quadra Graphic objavili su 12. konkurs za najbolji grafički dizajn u 2016. i 2017. u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori – Grifon.

Konkursne kategorije su: knjiga i druge publikacije,...

Konkurs za 9. Bosifest otvoren do 20. aprila

Konkurs za prijem filmova za deveto izdanje Bosifesta - internacionalnog filmskog festivala osoba sa invaliditetom u Beogradu, koje će biti održano od 10. do 12. oktobra 2018. godine u Sava centru, produžen je do 20. aprila 2018.

Tema devetog Bosifesta je rad i život osoba sa...

Poziv na Beldocs akademiju

Festival Beldocs poziva zainteresovane da se prijave za učešće na radionici kreativnog dokumentarnog filma, koja je namenjena mladim filmskim profesionalcima i studentima iz evropskih zemalja sa niskim audiovizuelnim produkcionim kapacitetom.

Beldocs akademija će biti održana u Beogradu u...

Video
14.03.2018 | 20:55

Incidenti koji postaju pravilo

Kako je nestao Kulturni centar Požega i da li se taj i slični slučajevi mogu posmatrati kao incidenti u kulturi u Srbiji ili postaju pravilo – bila je tema diskusije održane 13.