• Search form

Konkurs za učešće u programu Berlinale Talents 2018

Berlinski filmski festival objavio je poziv za učešće u programu Berlinale Talents 2018. godine, koji pruža mentorski rad, umrežavanje mladih filmskih i televizijskih profesionalaca i razvoj njihovih projekata.

Program Berlinale...

Poziv MakeDoksa na radionicu fotografije

MakeDoks je objavio poziv za učešće na radionici analogne fotografije, koju će voditi Sašo N. Aluševski u okviru osmog izdanja tog festivala kreativnog dokumentarnog filma, koji će biti održan od 19. do 25. avgusta u Skoplju.

Mesec dana uoči početka,...

Konkurs za izlaganje u Gradskoj galeriji Požega u 2018. godini

Gradska galerija Požega objavila je konkurs za izlaganje u 2018. godini, koji je otvoren do 30. septembra 2017. za samostalne i autorske izložbe, te za jednodnevne prezentacije / projekcije / diskusije.

Za konkurs je neophodno dostaviti:
1. kontakt (obavezno važeću e-mail adresu i...

Konkurs Međunarodne pesničke manifestacije Tragovi na pesku

Književni klub “Petar Stokić” u Bečeju, nakon duže pauze od skoro tri godine, ponovo pokreće Međunarodnu pesničku manifestaciju “Tragovi na pesku”, odnosno objavljivanje istoimenog, sedmog po redu zbornika.

Književni klub “Petar Stokić” navodi da zbog nezavidne situacije u zemlji nije bio...

Konkurs za učešće na 57. Oktobarskom salonu - Lepota kakofonije

Kulturni centar Beograda objavio je konkurs za učešće na 57. Oktobarskom salonu koji će biti održan na jesen 2018. godine pod nazivom “Lepota kakofonije”, prema koncepciji kustosa Daniele Kvaran (Francuska) i Gunara B. Kvarana (Island).

Izložba je...

Konkurs Velike galerije KC Grada za izlagačku sezonu 2018.

Kulturni centar Grad raspisao je konkurs za izlaganje u svojoj Velikoj galeriji u 2018. godini.

Kao i svake godine, Velika galerija KC Grada formira svoju godišnju izlagačku delatnost putem konkursa za sve umetnike i kustose koji svoje ideje i samostalne, odnosno grupne izložbe žele da...

Konkurs za izložbu Beograd - grad u kome stvaram 2017.

Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije (ULUPUDS) raspisalo je konkurs za učešće u projektu “Beograd – grad u kome stvaram 2017”, odnosno kolektivnoj izložbi koju organizuje četvrtu godinu zaredom.

Poziv je upućen umetnicima svih sekcija ULUPUDS-a, članovima...

Konkurs za izložbu Crna kutija VI

Galerija Singidunum Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizanera Srbije (ULUPUDS) raspisala je konkurs za izložbu “Crna kutija VI” koja će biti održana od 20. do 28. septembra u njenom prostoru u Beogradu.
 
Naziv “Crna kutija” (Black Box) predstavlja metaforu koja...

Konkurs SULUV-a za priznavanje statusa samostalnog likovnog umetnika

Savez udruzzenja likovnih umetnika Vojvodine (SULUV), kao reprezentativno udruzzenje u kulturi, raspisao je konkurs za priznavanje statusa samostalnog likovnog umetnika u 2017. godini.

Na osnovu tog statusa, samostalnim umetnicima se uplaćuju doprinosi za penziono, invalidsko i...

Video
20. Motovun
24.07.2017 | 10:30

Počinje jubilarni, 20. Motovun

Motovun film festival predstavlja od 25. do 29.