• Search form

05.02.2015 | 11:00

SOS SavaMala kolektiva

SOS SavaMala kolektiva

SavaMala Kolektiv organizuje 6. februara u Galeriji Štab svoju drugu izložbu pod nazivom “SOS”, pozivajući sve da dolaskom i učešćem podrže umetnike i njihovu umetnost - čisto radi umetnosti. Jer, “od umetničkog dela ne može da se živi, ali može da se preživi”.

“Samo umetnost uvek opstaje u borbi sa prolaznošću. Ona je jedini materijalni dokument neuništive energije ljudskog duha. Sami birate i činite svoju umetnost. Sami O Sebi”, poručio je SavaMala Kolektiv, koji pruža posetiocima priliku da vide statične radove koji će pet sati visiti sa zidova Galerije Štab, počev od 20 časova.

Više od 20 domaćih grafičkih dizajnera svojim radovima odgovara na pitanje šta ih najviše samoumara.

Na izložbi “SOS” učestvuju: Bojan Blagojević, Vanja Vikalo aka Linnch, Vesna Pesić aka Becha, Dušan Lilić, Željko Lončar, Isidora Nikolić, Jelisaveta Stošić aka Liza, Jovan Mikonjić aka Biskoteka, Kit Ngai aka Nagi, Mane Radmanović, Milan Raković aka Raka, Milica Pantelić, Nemanja Jehlička, Nenad i Nikola Radojčić aka Braća Burazeri, Nikola Puzigaća, Nikola Savkov aka Savko’, Relja Bikić, Stefan Unković, Stefan Starčević, Stevan Lončarević aka Dečko Koji Obećava i Hristina Papadopulos.

Izložbu pod sloganom “Slušajte Ovu Stvar!” prati DJ program (Stevie Whisper, Biskoteka i Nemanja Jehlicka).

SavaMala Kolektiv je grupa “srpskih umetnika u usponu” koji su se, kako navode, udružili da bi stvarali i delili svoje ideje i umetnost, međusobno i sa svetom.

(SEEcult.org)

digitalizacija, ubsm
Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav