• Search form

31.08.2017 | 13:37

Matt Nash u Barutani

Matt Nash u Barutani

Londonski DJ i producent Matt Nash, jedna od zvezda globalne scene elektronske muzike, gostovaće 9. septembra u Barutani u Beogradu, što je njegov prvi nastup u ovom delu Evrope, u organizaciji Madness Factory i Belgrade Vandalism.

Nakon objavljenih izdanja sa najpopularnijim izdavačkim kućama kao što su Armada Music, Axtone, Revealed Recordings, Size Records i Spinnin' Records, Matt Nash će predstaviti svoje umeće beogradskoj publici na na događaju Dance Box.

Podršku će mu pružiti jedan od najtraženijih DJ-eva u regionu - Galoski, potpisnik izdanja za Protocol Recordings, Flamingo Recordings, Universal Music Sweden, koji je u protekla dva meseca zabeležio nastupe pored nekih od najvećih svetskih imena Martina Garrixa i Hardwella.

Najavljena je i domaća DJ ekipa, koja se godinama unazad najviše istakla na sceni, a to su: Pessto, Vandal Steve b2b Cavin Viviano, Divolly & Markward i SML.

Prema navodima organizatora, događaj će pratiti globalne trendove u muzici i produkciji, pa publiku očekuju i specijalno dizajnirana bina, rasveta na svetskom nivou, led ekrani, CO2 topovi i video vizuali koji će upotpuniti doživljaj.

Karte koštaju 790 dinara (VIP 1.290), a mogu se nabaviti na svim Eventim i Gigs tix  prodajnim mestima.

Takođe, za grupne dolaske važi akcija 3 + 1 gratis, a količine tih karata su ograničene.

(SEEcult.org)

Video
18. Bijnale umetnosti Pancevo
21.06.2018 | 15:33

VOĐENJE: 18. Bijenale umetnosti u Pančevu - Prostorni agens

Vođenje kroz 18. Bijenale umetnosti u Pančevu “Prostorni agens”, održano od 26. maja do 17.