• Search form

06.02.2018 | 17:15

Priznanje SKD-a Radio Beogradu 2

Priznanje SKD-a Radio Beogradu 2

Srpsko književno društvo dodelilo je Drugom programu Radio Beograda, povodom 60 godina njegovog rada, priznanje za izuzetan medijski doprinos književnosti i kulturi.

“Drugi program Radio Beograda u kontinuitetu, na veoma kvalitetan način, uz mnogo obaveštenosti, znanja i entuzijazma, doprinosi da sadržaji iz književnosti i kulture budu predstavljeni slušaocima širom Srbije i tako dopru do onih kojima su namenjeni”, navelo je SKD u saopštenju.

Drugi program Radio Beograda “pokazuje da je, i u vreme medijskog srozavanja, moguće visoko držati dostojanstvo profesije”, dodao je u saopštenju predsednik Upravnog odbosa SKD-a Slavoljub Marković.

Radio Beograd 2 obeležice 60 godina postojanja 9. februara uručenjem nagrade "Nikola Milošević" Zoji Bojić za knjigu "Antički istoriografi umetnosti i Kalistart o skulpturi", a ta svečanost, kako je najavljeno, biće samo prva u nizu manifestacija kojima će biti obeležen jubilej.

(SEEcult.org)

Video
22.05.2018 | 23:54

VOĐENJE - ARTTERROR: Fragmenti dualnosti

Vođenje kroz izložbu Fragmenti dualnosti umetničke asocijacije ARTTERROR u galeriji Podroom Kulturnog centra Beograda, održanu od 5. aprila do 3. maja 2018.