• Search form

Galerija umetnika

Marina Abramovic, Rasa Todosijevic, Zoran Popovic, Nesa Paripovic, Era Milivojevic, Dragan Ilic, Arhiva SKC-a, Mrdjan Bajic, Milovan DeStil Markovic, Vlasta Volcano Mikic, Dusan Gerzic Gera, Aleksandar Rafajlovic, Mileta Prodanovic, Dragan Colakovic - Silja, Dragan Papic, Zampa di Leone, Vladimir Peric - Talent, Marica Radojcic Presic, Selman Trtovac, Tatjana Ilic, Nina i Miodrag Stankovic, Manik, Nikola Dzafo, Branka Kuzmanovic, Margareta Jelic, Tadija Janicic, Marina Markovic, Vladan Jeremic, Sasa Stojanovic i Ana Vilenica, Ana Krstic, Karavukovo, Galerija talenata, Igor Stromajer, Blazo Kovacevic, Srdjan Veljovic, Nenad Bracic, Olga Jancic...

BIOGRAFIJE

Nina Stanković, Miodrag Stanković Strule

NINA STANKOVIĆ je rođena u Parizu 1972. godine. Završila je Školu za industrijsko oblikovanje 1991. godine u Beogradu na odseku za grafički dizajn. Studirala na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju gde je i diplomirala 1996. godine na smeru za slikarstvo. Nagrađivana je tri puta u dosadašnjem radu. Od 1994. je izlagala na svim značajnijim grupnim izložbama u zemlji. Samostalno izlaže od 1997. godine, a članica je ULUS-a od 1999. Radi u oblasti slikarstva, digitalne grafike, grafičkog dizajna i keramike. Živi i radi u Beogradu.

MIODRAG STANKOVIĆ je rođen u Našicama 1971. godine. Završio je Školu za industrijsko oblikovanje 1990. godine u Beogradu na odseku za industrijski dizajn. Diplomirao je na odseku za vajarstvo na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju 1997. godine. Član je ULUS-a od 1999. Pored vajarstva bavi se keramikom, digitalnom i konceptualnom umetnošću. Njegovi radovi nalaze se u kolekcijama u zemlji i inostranstvu. Živi i radi u Beogradu.

*kliknite na fotografiju za više