• Search form

28.10.2011 | 20:41

Seminar AMM i virtuelno

Seminar AMM i virtuelno

Studentska organizacija ESTIEM organizuje 31. oktobra i 1. novembra u Beogradu seminar modernog menadžmenta, koji će biti moguće pratiti i onlajn, a predavači su Istok Pavlović, Jasna Matić, Dragana Đermanović, predstavnici kompanija Telekom Srbija i NELT, kao i Privredne komore Srbije i drugi.

Seminar “Academy of Modern Management” (AMM), koji Evropska studentska organizacija ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka drugi put organizuje, biće moguće pratiti na sajtu www.amm.estiem.org.rs

Direktan prenos predavanja biće emitovan 31. oktobra i 1. novembra od 13 sati, a 4. novembra od 18 časova biće moguće pratiti takmičenje studenata u poslovnoj igri “Elevator Pitch”.

AMM je seminar koji i ove godine uključuje studente u svet modernog biznisa i pruža im znanja primenljiva u svim profesijama.

Prema navodima organizatora, AMM je namenjena i budućim pravnicima, i ekonomistima, politikolozima i svima ostalima kojima je potrebno da nauče kako da postave sebi ciljeve, upravljaju vremenom, steknu veštine pregovaranja...

Nakon prošlogodišnjeg uspeha, AMM ove godine ide korak dalje i u isto vreme postaje i virtuelni seminar, čime se, kako navode organizatori, rešava problem velike zainteresovanosti, a skromnih kapaciteta.

Seminar će početi predavanjima Istoka Pavlovića i Jasne Matić, bivše ministarke telekomunikacija, a sada državne sekretarke u Ministarstvu kulture, informisanja i informacionog društva, koji će govoriti o internet poslovanju.

Biće reči i o osnovama prodaje ključnim kupcima, projektnom menadžmentu, onlajn reputaciji, odlučivanju koje osigurava uspeh, uvođenju novog proizvoda, upravljanju vremenom...

Najavljena je i radionica o nastupima u medijima, a uoči zatvaranja će biti predstavljena rešenja “Elevator Pitch&rdquo

Sajt AMM je http://amm.estiem.org.rs, a program se nalazi i u Kalendaru Portala za kulturu jugoistočne Evrope SEEcult.org.

(SEEcult.org)

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav