• Search form

30.03.2012 | 18:18

Solidarnost s Tobićem

Solidarnost s Tobićem

Prijatelji Tobića Tobića Idola Mladih organizuju u Zemunskom malom umetničkom centru (ZMUC) festival solidarnosti kojim će pokušati da prikupe 80.000 dinara kako, na osnovu sudskog naloga, ne bi završio u zatvoru zbog reči koje je svojevremeno uputio jednom policajcu.

Program “Tobićevih dana” obuhvata izložbu na kojoj učestvuju Milica Ružičić, Dragan Radović, Zmuc radionica, Peđa Milošević & Zalet, Danilo Stojić, Miloš Buci Trajković, Andrej Filev, Slobodan Maldini, Urgentni centar, Lajava tikvica & Fanzin ceger, Duo trojica, Meksički Gidra, Magični čiča iz Rija...

Prve večeri, 30. marta, nastupaju i Pera Janjatović, kao DJ, te Horkestar.

Za 31. mart od 19 sati najavljena je svirka na kojoj učestvuju Danas svi znaju da igraju fudbal, Damjan od Resnika, Ratibor Trivunac (solo flauta),
Tobić Tobić Idol Mladih, Radost! i Krš.

Prvoaprilski program obuhvata “poro(di)čno okupljanje uz kazan i nešto na kašiku”, a najavljeni su i DJ Šrink Efem & VJ Flowpro (Undergrad) featuring MC Shonegrad (Duboka ilegala), Peđa Skakavac Sound System, Orge i Radio Xanax (prvi put uživo).

Više o akciji solidarnosti sa Tobićem moguće je naći OVDE, a program se nalazi i u Kalendaru portala za kulturu jugoistočne Evrope SEEcult.org.

(SEEcult.org)

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav