• Search form

04.08.2013 | 20:29

VOĐENJE: Šok zadruga

 VOĐENJE: Šok zadruga

Slučaj rezultata Konkursa GUK 2013 - Novi Sad, jul 2013.

Multimedijalni centar Led art otvorio je 4. jula u Novom Sadu Šok zadrugu, novi projekat koji je pokrenuo nakon eutanazije legendarne Art klinike u Grčkoškolskoj 5.

Šok zadruga u Zmaj Jovinoj 22 u pasažu svečano je otvorena 4. jula, na nekadašnji Dan borca, prikladnim programom - izložbom Ivane Inđin "Slučaj rezultata Konkursa GUK 2013 - Novi Sad". Izložba prikazuje i komentariše rezultate Konkursa Gradske uprave za kulturu Novog Sada za 2013. godinu.

MMC Led art nije dobio podršku na Konkursu grada Novog Sada za 2013, nakon 15 godina rada. Ostavljen je bez ikakve finansijske podrške, kao i veliki deo nezavisne kulturne i umetničke scene.

Program Šok zadruge realizovaće se zalaganjem i incijativom članova Led arta i svih onih koji žele da se uključe i smatraju bitnim da se održi korpus kulturnih i umetničkih aktivnosti koji je zaobiđen od GUK-a.

Kroz izložbu vode autorka Ivana Inđin i Silvia Dražić (Šok zadruga - ex Art klinika).


Projekat VOĐENJE
Produkcija: SEEcult.org, 2013.
Snimak: Šok zadruga - ex Art klinika
Montaža: Marija Aranđelović

Podrška: Sekretarijat za kulturu Grada Beograda
Ministarstvo kulture i informisanja Srbije

Projekat “Vođenje” realizuje se u saradnji sa galerijama-izlagačkim prostorima, odnosno umetnicima i kustosima odabranih izložbi, uz podršku Sekretarijata za kulturu grada Beograda i Ministarstva kulture i informisanja Srbije.

Svratite na vođenje :)

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav