• Search form

08.12.2015 | 11:54

Saradnja civilnog i javnog sektora u kulturi

Saradnja civilnog i javnog sektora u kulturi

Saradnja civilnog i javnog sektora u oblasti kulture tema je okruglog stola koji Antena Desk Kreativna Evropa Srbija organizuje 10. decembra u Novom Sadu, u saradnji sa Muzejem savremene umetnosti Vojvodine.

Cilj razgovora je utvrđivanje mogućih vidova saradnje civilnog i javnog sektora u oblasti kulture, uzimajući u obzir aktuelno ekonomsko-društveno stanje u zemlji i okruženju, posmatrano i kroz prizmu finansiranja projekata iz kulture kroz međunarodne fondove.

Među učesnicima su najavljeni pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Vojvodine Slaviša Grujić, šef Deska Kreativna Evropa Srbija i predstavnik Ministarstva kulture i informisanja Srbije Dimitrije Tadić, upravnik Srpskog narodnog pozorišta Aleksandar Milosavljević i Zoran Pantelić iz Centra za nove medije_ Kuda.org

Moderator razgovora je istraživač u oblasti kulturne politike Goran Tomka, predavač na Fakultetu za sport i turizam u Novom Sadu.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da prisustvuju okruglom stolu i učestvuju u razgovoru koji počinje u podne u Kino Sali MSUV-a.

(SEEcult.org)

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav