• Search form

20.06.2024 | 14:22

Letnja akcija Arhipelaga

Letnja akcija Arhipelaga

Izdavačka kuća Arhipelag, povodom početka leta, pokreće 20. juna specijalnu akciju sa sajamskim cenama i popustima do 15. jula.

Akcija „Leto sa Arhipelagom: Čitanje je priča za svako leto“ podrazumeva posebne sajamske cene i popuste od 40 odsto na sve knjige u izdanju te kuće. Za kupovinu tri ili više knjiga čitaoci dobijaju dodatni količinski popust od 5 odsto. Za porudžbine preko 3.000 dinara dostava je besplatna na teritoriji Srbije.

"Putujemo, ili se spremamo za putovanja, ili razmišljamo o putovanjima, ili ostajemo da provedemo leto u svom mestu. Neka pitanja su otvorena. Neke knjige nisu pročitane. Neke okolnosti nisu naklonjene. Neka mora su daleko. Ali jedan arhipelag je, ipak, ostao blizu vas. Gde god da ste, ovo leto možete provesti sa Arhipelagom. Čitanje je priča za svako leto. I za celo leto. Kada je reč o našim knjigama, izbor je jednostavan: ne možete pogrešiti", poručio je Arhipelag čitaocima.

Klub čitalaca Arhipelaga za proteklih 17 godina postao je jedna od najbrojnijih i najaktivnijih mreža čitalaca u Srbiji. Pored drugih pogodnosti za članove, kao što su besplatna članarina, nagradne akcije, lojalti program sa popustima od 20 do 50 odsto u većini pozorišta u Srbiji i stalne akcije Knjiga nedelje, Klub čitalaca Arhipelag obezbeđuje i najveći klupski popust u zemlji i sajamske cene tokom cele godine.

Čitaoci mogu da poruče knjige za koje se odluče posredstvom sajta arhipelag.rs, na telefone: 011 33 44 427 i 063 16 43 609, kao i na e-mail adrese: knjige@arhipelag.rs i klub@arhipelag.rs. Poručene knjige Arhipelag će dostaviti čitaocima u roku od tri dana.

Čitaoci mogu da ostvare popuste u Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Za porudžbine preko 3.000 dinara dostava je besplatna na teritoriji Srbije.

(SEEcult.org)

Video
21.06.2024 | 21:54

VOĐENJE: Luka Marjanović – Nevolje u raju

Luka Marjanović: Nevolje u raju, Galerija Doma omladine Beograda, 11-23. jun 2024.