• Search form

06.02.2017 | 23:22

Rođeni vođa

Rođeni vođa

Animirana komedija 'Mali šef' – priča o neobičnoj bebi koja nosi odelo, govori odraslim muškim glasom, nosi aktovku i ponaša se kao vođa svojih vršnjaka, novi je projekat studija Dreamworks (Šrek, Madagaskar), a na proleće stiže i u verziji sinhronizovanoj na srpski jezik.

Univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu, pogotovo bebe koja uvek dobije ono što traži - hranu i piće 24 sata na dan, 7 dana u nedelji i beskrajno mnogo sastanaka, često i usred noći. Mali šef je na misiji da spreči najveće neprijatelje beba koji im otimaju ljubav i pažnju odraslih – pse, a u tome će mu pomoći stariji brat Tim.

Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavio novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. Ljubomoran na bebu, Tim kreće u misiju da povrati pažnju svojih roditelja i saznaje da njegov mali brat i nije baš običan dečak.

U originalnoj verziji “Malog šefa” (The Boss Baby), u režiji Toma Mekgrata, glas je glavnom junaku pozajmio Alek Boldvin, a u srpskoj Srđan Timarov.

Pored Timarova, u sinhronizaciji su učestvovali i Nikola Brun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša.

Ta emotivna komedija o važnosti porodice najavljena je u bioskopima od sredine aprila, u distribuciji MCF-a.

(SEEcult.org)

Video
Vodjenje - Branko Vucicevic
03.02.2018 | 23:57

VOĐENJE - Kritičari su izabrali: B.V.

Vođenje kroz izložbu “Kritičari su izabrali 2018: B.V.” u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Beograda (12.1-3.2.2018), posvećenu Branku Vučićeviću