• Search form

06.09.2017 | 22:12

Smehom protiv sumorne stvarnosti

Smehom protiv sumorne stvarnosti

Beogradski StandUpFest biće održan sedmi put od 17. do 23. oktobra, a uz domaće i strane komičare na sceni Ustanove kulture “Vuk Karadžić”, te večeri otvorenog mikrofona i improvizacije, premijerno će ponuditi i  poseban program crnog humora.

StandUpFest tradicionalno okuplja najbolje stendap komičare iz regiona i kvalitetne performere sa engleskog govornog područja, a ovoga puta to su Daniel Sloss i Kai Humphries, kao specijalni gost.

Iz organizacije Standup.rs obećavaju sedam uzbudljivih dana komedije, uključujući premijeru novog stendapa Srđana DinčićaTreće stanje”, kojim sedmi StandUpFest i počinje 17. oktobra.

Na regionalnim večerima humora najpre će se 18. oktobra predstaviti komičarke Dinja iz Srbije, Marina Orsag iz Hrvatske i Martina Ipša iz Slovenije, a 21. oktobra nastupaju Tomislav Primorac i Tin Sedlar iz Hrvatske,  Tin Vodopivec iz Slovenije, Nenad Stefanovski (Srbija/Makedonija) i Saško Kocev iz Makedonije.

Novi program crnog humora “Bez drame” najavljen je za 20. oktobar, a učestvovaće Nikola Silić, Aleksandar Perišić, Ivan Nikolić, Ana Zlatanović i Nikola Radojlović, uz voditelja Galeba Nikačevića.

Veče otvorenog mikrofona biće održano 22. oktobra, a vodiće ga Nenad Stefanovski, dok će žiri činiti komičari organizacije Standup.rs i gosti festivala.

Ulaznice za prvo veče koštaju 1.200 dinara, koliko i za veče Slossa i Humphriesa, dok za regionalne večeri, koje će voditi Ana Zlatanović, odnosno Galeb Nikačević, treba izdvojiti 1.000 dinara. Za veče crnog humora ulaznica je 800 dinara, koliko i za završno veče improvizacije, dok je veče otvorenog mikrofona 250 dinara.

Ulaznice je moguće nabaviti na blagajni UK “Vuk Karadžić” ili onlajn, preko ticketline.rs

Festivalski sajt standupfest.com, a program se nalazi i u Kalendaru portala SEEcult.org.

(SEEcult.org)

Video
12.06.2018 | 19:26

VOĐENJE: Daniel Kovač - Uvek može surovije

Vođenje kroz izložbu Daniela Kovača "Uvek može surovije", održanu u galeriji Remont u Beogradu od 28. maja do 8. juna 2018.