• Search form

28.11.2017 | 20:55

Trg bajki

Trg bajki

Novogodišnja manifestacija “Trg bajki”, koja je 2016. godine privukla više od 120.000 mališana i njihovih roditelja, učitelja i vaspitača, ponovo će biti održana od 1. decembra do 1. januara na trgu ispred Ustanove kulture “Vuk Stefanović Karadžić” i ispred Opštine Zvezdara na Bulevaru.

U okviru prazničnog programa “Beogradske zime”, svakodnevno će biti igrane narodne bajke, opere za decu, lutkarske predstave, biće organizovani koncerti, prezentacije, edukativne i ekološke radionice…

Najavljen je bogat zabavni i inkluzivni program za decu.

Uz brojne glumce, pevače, animatore, žonglere, mađioničare i ulične svirače, deca i svi koji se osećaju kao deca – imaće priliku da uživaju i u tradicionalnoj kulturi i promociji nacionalnih proizvoda.

Svečano otvaranje je 1. decembra u 17 sati koncertom grupe Vocal 5, Irine Brodić i Jane Paunović – predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Dečjoj Evroviziji, te Aleksandra Stefana Radiševića.

Uz glumce, Jelisavetu Karadžić, Anitu Stojadinović, Nikolu Ranđelovića i Miloša Đurovića, sa decom će se igrati i klovn Alex, mađioničar Bojan i mnogi animatori. U “Kući bajki” u 18 časova biće izvedena predstava “Devojka brža od konja”.

Ulaz na sve programe je besplatan.

(SEEcult.org)

Video
Vodjenje - Branko Vucicevic
03.02.2018 | 23:57

VOĐENJE - Kritičari su izabrali: B.V.

Vođenje kroz izložbu “Kritičari su izabrali 2018: B.V.” u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Beograda (12.1-3.2.2018), posvećenu Branku Vučićeviću