• Search form

21.09.2013 | 17:10

Provetravanje kulture

Provetravanje kulture

Koncertni serijal “Provetravanje”, u organizaciji agencije Odličan hrčak iz Beograda, dovodi 21. septembra u Kragujevac bendove Darkwood Dub, Obojeni program i Ti, a 28. septembra stiže i u Užice, gde će nastupiti Kanda, Kodža i Nebojša, Električni orgazam, Marko Aleksandar Gajić i Hadži Prodane Duše.

Ciklus “Provetravanje”, započet nedavno u Nišu, zamišljen je kao trajna akcija Odličnog hrčka kojom se, u saradnji sa lokalnim partnerima, osvežava kulturni prostor muzičkim i drugim umetničkim sadržajima.

Cilj je otklanjanje posledica “nedostatka svežeg vazduha kao što su tromost, ustajalost, obamrlost, letargija i nesvest”.

        Kebra - Obojeni program, Provetravanje, Niš

Neprestanom turnejom i koncertima tokom cele godine, “Provetravanje” predstavlja dobro poznata i dokazana imena domaće scene, ali je cilj organizatora da promovišu i neke nove izvođače i bendove koji će tek naći mesto među muzičkim velikanima domaće muzike.

       Darkwood Dub, Provetravanje, Niš

Kragujevačko izdanje “Provetravanja” organizovano je u Domu omladine, dok će u Užicu biti održano u prostoru Gradskog kulturnog centra.

Premijera akcije “Provetravanje” bila je u Nišu 14. septembra, kada su Banovini nastupili Darkwood Dub, Obojeni program, Ti i niški bend Plastic Sunday.

(SEEcult.org)

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav