• Search form

07.05.2015 | 15:47

Džimi Kar u Beogradu i Zagrebu

Džimi Kar u Beogradu i Zagrebu

Čuveni britanski stendap komičar Džimi Kar (Jimmy Carr), jedna od najoriginalnijih zvezda na televiziji, radiju i stendap sceni, gostovaće 13. maja u Domu sindikata u Beogradu, nakon nastupa u Zagrebu, a publika će imati priliku da vidi predstavu “Gagging Order” zbog koje bi, kako poručuju organizatori, trebalo da pristojnost i moralna načela ostavi kod kuće i prepusti se dobroj zabavi.

Karova turneja ˝Gagging Order˝ počela je 2012. godine, a obuhvatila je više od 250 gradova Velike Britanije i Irske, u kojima je okupio više od milion i po ljudi. U međuvremenu krenuo je i na novu turneju ˝Funny Busineš˝ u oktobru 2013.

Kar važi za “umetnika na rečima”, kako ga je ishvalio “Indipendent”, odnosno za “heroja komedije našeg vremena”, kako ga je nazvao “Gardijan”, dok je “Tajms” istakao da je “prvi na listi prestupnika komedije!”.

Do sada je objavio osam DVD izdanja, uključujući ˝Live“ , ˝Stand Up˝, ˝Comedian“, „In concert“,˝Telling jokes“, ˝Making people laugh“ i ˝Being funny“, koji su prodati do sada u više od 1,2 miliona primeraka.

Njegova sadašnja turneja ˝Gagging Order˝ snimljena je za DVD u Hamersmit Apolo areni u Londonu krajem 2013.

Poslednji, osmi DVD ˝Laughing & Joking˝ takođe je u prodaji.

Kar je čak 18 sezona bio voditelj emisije “8 Out of 10 Cats” na britanskom Kanalu 4, a šest sezona je vodio i poseban spin-of šou “8 Out of 10 Cats Does Countdown”. U aprilu 2013. udružio je snage sa Davidom Mičelom, Čarlijem Brukerom i Loren Lavern, kao voditelj u trećoj sezoni “10 O’Clock Live” na Kanalu 4. Takođe, bio je i voditelj godišnjeg kviza “Big Fat Quiz Of The Year” od 2004. do 2012. godine, takođe na Kanalu 4, kao i retrospektivnih specijala kviza “Big Fat”.

Među njegove skorašnje televizijske nastupe spadaju “The Graham Norton Show”, “Have I Got News For You” i “QI (Quite Interesting)”.

Nastupao je pred pripadnicima kraljevske porodice, ali nije samo zvezda u Velikoj Britaniji, već je sve traženiji i u SAD.

Uoči nastupa u Beogradu, Kar će gostovati 12. maja u Zagrebu, u dvorani "Vatroslav Lisinski".

Za Karov spektakl u Domu sindikata karte u pretprodaji koštaju 2.000, 2.500 i 3.000 dinara, samo na blagajni Doma

Promoter programa i producent za Srbiju je Standup.rs, a partneri su Chambers Management, Aquarius Records i London Calling Comedy.

(SEEcult.org)

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav