• Search form

04.07.2018 | 10:45

Konkurs za radove za Experimental Superstars festival

Međunarodni festival eksperimentalnog filma, muzičkog videa i ostalih audio-vizuelnih formi koje se koriste filmskim jezikom “Experimental Superstars” poziva zainteresovane da prijave svoje radove za njegovo četvrto izdanje koje će biti održano 25. i 26. avgusta na Brod teatru u Novom Sadu.

Festival “Esperimental Superstars” neguje pre svega apstraktne forme koje istražuju alternativne načine naracije na filmu, sa posebnim akcentom na radove koji uspešno spajaju vizuelni izraz sa muzikom.

Na konkurs je moguće prijaviti radove koji su nastali posle 1. januara 2016. godine.

Nema ograničenja u pogledu trajanja filma.

Jedan autor može da prijavi više radova.

Biće dodeljene nagrade žirija za najbolji eksperimentalni film, za najbolji muzički video i specijalna nagrada žirija za AV inventivnost.

Radove je moguće prijaviti preko platforme FilmFreeway (registracija je besplatna i koristiće vam i ubuduće) na linku https://filmfreeway.com/festival/ExperimentalSuperstars ili slanjem linka za pregled na produkcija.mafin@gmail.com

Rok za prijavu radova je 31. jul 2018.

Više informacija moguće je naći na sajtu mafinprodukcija.com

(SEEcult.org)

Video
08.08.2018 | 23:49

VOĐENJE: Nagrada Mangelos 2018.

Vođenje kroz izložbu finalista nagrade “Dimitrije Bašičević Mangelos” za 2018. godinu, održanu u Galeriji Remont u Beogradu od 2. do 20. jula 2018.