• Search form

21.05.2016 | 11:03

Disciplina ispred šoping centra

Disciplina ispred šoping centra

Grupa Disciplin A Kitschme prirediće 22. maja ispred tržnog centra Ušće besplatan mini-koncert kojim će podsetiti na rokenrol sve koji su otišli u šoping mol i najaviti veliku koncertnu promociju novog albuma “Opet”, zakazanog za 28. maj u Bašti Studentskog kulturnog centra u Beogradu.

Dusan Kojić Koja i ostali članovi Discipline pojaviće se pred Ušćem u 15 sati da bi u direktnom kontaktu sa nedeljnom šoping zabavom uživo izveli stih "Zaboravili rokenrol i otišli u šoping mol” sa novog albuma "Opet", koji će dan ranije predstaviti u Nišu.

Disciplina će, izvesti tom prilikom nekoliko odabranih vanvremenskih, bučnih hitova, koje sprema i za koncert u Bašti SKC-a.

Nastala 1981. godine, Disciplin A Kitschme, na čelu sa Kojom, jedan je od najautentičnijih i najuticajnijih bendova srpske i regionalne scene. Od minimalističkog bas-bubanj debija "Sviđa mi se da ti ne bude prijatno" (1983), preko eksperimenta sa duvačima na albumu "Zeleni Zub na Planeti dosade" (1989) i engleske verzije benda tokom 90-ih, Disciplina je stigla do nove faze rada sa albumima “Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?”(2007), "Uf!" (2011) i "Opet".

Ulaznice za koncert u Bašti SKC-a, koji organizuje Long Play, koštaju 1.000 dinara preko mreže Eventim.

(SEEcult.org)

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav