• Search form

27.02.2013 | 20:30

DIDS 2013 samo za .rs i .срб

DIDS 2013 samo za .rs i .срб

Godišnja konferencija o razvoju interneta, povodom Dana internet domena Srbije (DIDS), biće održana 18. aprila u hotelu “Moskva” u Beogradu, a namenjena je kako IT profesionalcima, tako i svim ostalim korisnicima interneta (studentima, blogerima, preduzetnicima, novinarima...) koje zanima da saznaju više o aktuelnim temama u svetu i na internet prostoru Srbije.

Novina ovogodišnjeg DIDS-a je to što je posvećen prvenstveno korisnicima nacionalnih internet domena, tako da će registracija za prisustvovanje konferenciji biti omogućena samo onima koji se prijave preko i-mejl adresa koje se završavaju na .RS ili .СРБ (bez obzira na to da li su u pitanju lične ili kompanijske adrese).

Program DIDS-a je podeljen u tri bloka i odvija se u obliku prezentacija ili predavanja relevantnih sagovornika iz zemlje i sveta, kao i panel diskusija.

Prvi blok je posvećen aktuelnim svetskim i domaćim pojavama i trendovima u oblasti interneta, sa gostujućim stranim i domaćim stručnjacima. U drugom bloku će biti panel diskusija na aktuelne teme, dok će treći blok predstaviti strane i domaće kompanije, kao i značajne domaće internet projekte na nacionalnim internet domenima .RS i .СРБ.

U organizaciji Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS), DIDS se održava od 2010. godine i besplatan je za sve posetioce.

Registracija za DIDS 2013 odvijaće se preko sajtova www.dids.rs i дидс.срб od početka aprila, a broj mesta je ograničen.

(SEEcult.org)

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav