• Search form

09.05.2018 | 21:24

Novi trendovi u razvoju informacionih sistema

Novi trendovi u razvoju informacionih sistema

Društvo za informatiku Srbije (DIS) organizuje 15. maja na Građevinskom fakultetu u Beogradu naučno-stručni skup “Informatika 2018” koji je posvećen novim trendovima u razvoju informacionih sistema.

Program skupa obuhvata seriju predavanja, počev od teme “ERP u oblaku” o kojoj će govoriti docent dr Ognjen Pantelić sa Fakulteta organizacionih nauka (FON).

Docent dr Žarko Stanisavljević sa Elektrotehničkog fakulteta govoriće o savremenim trendovima u oblasti sigurnosti i zaštite podataka, a docent dr Đorđe Krivokapić sa FON-a o uticaju GDPR-a na informatičke delatnosti i softversko inženjerstvo.

Srećko Miodragović iz kompanije ComTrade održaće predavanje o inicijalnoj ponudi koina/tokena (ICO), a Petar Bogojević i Vukašin Vlahović iz SAGA o lokacijskim servisima u službi marketinga i prodaje.

Prema navodima DIS-a, učesnici skupa imaće priliku da saznaju kako da efikasno zaštite svoje podatke, pripreme se za primenu Uredbe GDPR, dobiće najnovije informacije o blokčeinu i ponudi koina/tokena, upoznati lokacijske servise i razgovarati sa eminentnim IT ekspertima.

Zbog ograničenog broja mesta, neophodno je prijavljivanje (na office@dis.org.rs sa naznakom ‘Informatika 2018).

Za studente, učenike, nastavnike, članove i kolektivne članove DIS ulaz je besplatan.

Članarina za DIS iznosi 1.000 dinara i uplaćuje se na 160-17805-11 ili u gotovom na skupu, nakon kojeg će biti održana i Skupština DIS-a.

(SEEcult.org)

Video
18. Bijnale umetnosti Pancevo
21.06.2018 | 15:33

VOĐENJE: 18. Bijenale umetnosti u Pančevu - Prostorni agens

Vođenje kroz 18. Bijenale umetnosti u Pančevu “Prostorni agens”, održano od 26. maja do 17.